4230 Asenovgrad, Bulgaria

(00 359) 878 77 88 24 office@krestoni.com

За нас

          От 2017-та година насам, екипът на “КРЕСТОНИ ГЛОБАЛ” ЕООД предоставя решения за компании и индустрии, които изискват по-задълбочени технически познания с доказани качества в областите на инженерното проектиране, продуктовия дизайн, инженерните анализи, оптимизациите, термични и флуидни науки, проектиране на инструментална екипировка, леене на пластмаси под налягане, както и лабораторното тестване на иделия.

          Решаването на технически и дизайнерски проблеми е това, което предлагаме и правим най-добре. Нашият ангажимент към клиентите ни е да предоставяме по възможно най-пълноценен начин услугите си с ненадминати нива на цялостност на инженерно проектиране и експертни познания. Тази отдаденост към качеството е резултат от двата основни принципа, на които се основава компанията – високи технически постижения и отдаденост на услугите.

          Мултидисциплинни инженерни методи, съвременни технологии, иновативни приложения, както и добре квалифициран и опитен персонал характеризират нивото на нашия опит. Ние смятаме, че експертизата, сама по себе си, без дух на услуга, губи стойност. Затова ние се вслушваме в нашите клиенти – техните изисквания, очаквания, графици, както и опасенията им, за да им предоставим услугите, които заслужават.

0
0